Alegerea produsului

Clientii nostri au posibilitatea de a alege, respectiv, sa comande din produsele magazinului. Clientul, printr-un click pe produsul ales poate vizualiza prezentarea mai ampla a acestuia. In cazul intentiei de cumparare, puteti plasa produsul intr-un cos de cumparaturi virtual, prin apasarea butonului ”Cos de cumparaturi”. Apasand butonul ”Vizualizare” puteti vedea produsele puse in coș cu ocazia cumparaturii, respectiv suma finala de achitat si costurile de livrare. Aici puteti verifica corectitudinea comenzii, in special in ceea ce priveste preturile, cantitatile, pe care le puteti modifica sau corecta in functie de dorinte. Cosul va calcula automat suma finala a comenzii.

Trimiterea comenzii

Daca considerati corespunzatoare cantitatea produselor puse in coș, ati verificat suma finala si ati decis sa le cumparati, trebuie sa apasati butonul ”Plata”. Dupa acest pas aveti posibilitatea sa alegeti daca doriti sa intrati ca si utilizator inregistrat sau doriti sa va inregistrati ca si cumparator nou, ori dupa caz, vreti sa cumparati fara inregistrare. Daca ati mai facut cumparaturi in magazinul nostru sa introduceti adresa de e-mail si parola data la prima inregistrare

Preturile sunt preturile de lista valabile in momentul comenzii si pe care le regasiti in dreptul produselor in magazinul on-line. Preturile sunt cele finale, contin TVA, in schimb nu contin costurile de livrare. Costurile de livrare le regasiti pe parcursul procedurii de incasare inaintea finalizarii comenzii, respectiv in cadrul Conditiilor de comericalizare. In cazul in care apare o eroare sau o deficienta a produselor sau a prețurilor ne rezervam dreptul la corectare. In astfel de cazuri, dupa constatarea si corectarea erorii o sa informam imediat clientii asupra noilor date. Ca urmare clientul poate confirma inca odata comanda sau oricare dintre parti are posibilitatea de a renunta la comanda.

Livrarea si predarea coletului se va face prin serviciul de curierat rapid Fan Courier. 

Costul de livrare este 17.99 RON. La comenzi mai mari de 299 RON livrarea este gratuita.